Naslovnica | O Tvrtki | Cijene I Paketi | Podrška | Control Panel | Narudžba | Kontakt

O Našoj Tvrtki

Gamahosting.net  je jedan od vodećih europskih web hosting providera sa sjedištem u Njemačkoj, specijaliziran za usluge web hostinga java, jsp, j2ee, blog, php i mysql aplikacija kao i za registriranje internet domena. Kao davatelj različitih on-line usluga, osiguravamo tisućama malih i srednjih tvrtki i pojedincima kvalitetna, napredna, jednostavna i pouzdana hosting rješenja na nivou standarda EU.

Gamahosting.net nudi veoma širok spektar profesionalnih hosting usluga i rješenja namijenjenih privatnim, poslovnim, korporativnim i neprofitnim klijentima. Ta rješenja uključuju klasične web hosting pakete, mogućnost preprodaje usluga, registraciju internacionalnih domena, e-commerce aplikacije te mnoštvo dodatnih alata i usluga koje će omogućiti veću produktivnost vašeg rada.

S ciljem pružanja visoko kvalitetnih usluga, bogatih opcijama i mogućnostima uz prihvatljive cijene prilagođene hrvatskom tržištu, konstantno ćemo raditi na unaprijeđivanju naše ponude, uvođenju novih inovativnih usluga i dodatnom razvoju korisničke podrške.

 Gamahosting.net serveri smjesteni su u USA i Njemačkoj, u jednom od najsuvremenijih serverskih centara u Europi.
- Naši visokokvalificirani tehničari se 24 sata dnevno/ 7 dana u tjednu/ 365 dana u godini brinu o našim serverima
- Da izbjegne zagušenja na mreži, Gamahosting.net računalni centar je višestručno redundantno povezan sa najvažnijim internet-čvorovima u Europi i Americi i na osnovu toga omogučava najbrže veze - sa ukupnom vanjskom propusnosti podataka od čak 5000 MBit/s; na ovaj način su Gamini serveri neovisni o pojedinačnim mrežama, to znači dođe li do smetnje u jednoj mreži ostale mreže automatski osiguravaju neprekidni rad naših servera, tako da Vam konstantno možemo garantirati gotovo 100% dostupnost Vaših internet-stranica 24 sata dnevno - 7 dana u tjednu.
 

 

 

Lista naših web hosting partnera: Java Web Hosting Jsp Web Hosting Cheap Web Hosting  Best Web Hosting

Quality Web Templates Dreamweaver Mx Templates FrontPage Web Templates

J2ee Web Hosting Cheap Hosting Cheapest Web Hosting Jsp Web Hosting Tomcat Web Hosting

Quality Web Hosting Inexpensive Web Hosting Web Hosting Hrvatska

Copyright 2006, Gamahosting.net. Sva prava zadrzana.